2018 Granit Küp Taş Fiyatları

on
Categories: Andezit, Bazalt, Granit, Küp taşlar

Karadeniz granit Aş firması olarak Türkiye için geçerli 2016 granit küp taş güncel fiyatlarını sizinle paylaşıyoruz. firmamız her türlü projede kendini kanıtlamış ve verilen işleri eksiksiz bir şekilde tamamlayarak granit küp taş ve bazalt küp taş sektöründe liderliğini koruyan tek firma olarak herkes tarafından bilinmektedir. 2016 ilk sezon açılışını Giresun ve batman merkezde faaliyet vererek iş verenlerimizi memnun etme yolunda devam etmekteyiz.

2016 granit ve bazalt küp taş fiyatları uygulama ustası
2016 granit ve bazalt küp taş döşeme fiyatları

 

2018 Granit küp taş fiyatları;

ilk olarak granit küp taş satış fiyatları ve uygulama, döşeme işlerini üstlenen firmamız Karadeniz, doğu ve iç ana dolu bölgesine hizmet vermektedir. 2016 sezonun açılmasıyla granit küp taş ve bazalt küp taş metrekare ve ton bazında satışa sunmaktayız.

1.  Ankara, Konya, İstanbul, Bolu, Düzce, Yalova Bursa, Balıkesir, Aydın, Muğla, Afyon, Denizli illeri için geçerli metrekare fiyatı; 2016 granit küp taş m2 fiyatı  36  TL Kdv hariç. Nakliye, Doğal kırma granit, işçilik, Sıkıştırma olarak fiyatlarımız günceldir.

2. Ankara, Konya, İstanbul, Bolu, Düzce, Yalova Bursa, Balıkesir, Aydın, Muğla, Afyon, Denizli illeri için geçerli ton fiyatı: 2016 granit küp taş ton fiyatı 160 TL KDV hariç taş ve nakliye fiyatıdır.

3. Antalya, Kayseri, Malatya, Elazığ, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Batman, Van, Bitlis, Diyarbakır, Bingöl, Erzurum illeri için geçerli metrekare fiyatları; 2016 granit küp taş m2 fiyatı  43 TL Kdv hariç. Nakliye, Doğal kırma granit, işçilik, Sıkıştırma olarak fiyatlarımız günceldir.

4. Antalya, Kayseri, Malatya, Elazığ, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Batman, Van, Bitlis, Diyarbakır, Bingöl, Erzurum illeri için geçerli Ton fiyatları; 2016 granit küp taş ton fiyatı 210 TL KDV hariç taş ve nakliye fiyatıdır.

Yukarıda verdiğimiz granit küp taş fiyatlarıdır bazalt küp taş içerisinde yoktur eyerki projenizde bazalt küp taş var sayarsak bunlara ton veya metrekare fiyatlarına yansımaktadır.

Granit küp taş döşeme ustası olarak projelerinizde her türlü granit küp taş desenleri çalışmalarını yapmaktayız.

Desen çalışmalarımız

          

 

Granit küp taş fiyatlarıyla ilgili aramalarınız. granit küp taş birim fiyat, granit küp taş döşeme, granit küp taş metrekare fiyatı, granit küp taş nasıl döşenir, granit küp taş teknik özellikleri., granit küp taş ustası, granit küp taş uygulaması, granit plak taş fiyatları fiyatlarımız 2016 yıl sonuna  kadar geçerlidir.